Armaturer för olika bruk

En rätt planerad belysning är förutom en trivselskapare även en säkerhetsfaktor. När man väljer armatur så är det inte alltid bara designen som är viktig. Ljuset bör räcka till och sprida sig  på rätt sätt. Vi lånar hem armaturer så kan man själv testa i rätt miljö om armaturen lämpar sig.

Elinstallation kräver erfarenhet

Vår elinstallatörer har tiotals års erfarenhet. Därför kan du lita på att installationen blir rätt gjord och är säker. Vi har omfattande erfarenhet av nybyggnad och saneringar. Kontakta oss så kan vi räkna en offert på ditt projekt. Du kan också kontakta oss gällande mindre reparationer.

Lampor och lysrör

Loviisan El-Sähkö har ett brett urval lampor och lysrör. Ta med modell så kan du förvissa dej om att få rätt produkt. Hos oss hittar du även specialbatterier, brandvarnare och olika elektriska mätare för hemmabruk. Vi reparerar också slitna sladdar och kontakter till lampor och hemmets maskiner.

Jag är verkligen nöjd med den service som Loviisan El-Sähkö gett oss. Allt har klaffat och tidtabellen höll.

Kim Nöjd

Kontorschef

Loviisan El-Sähkö visade sig var en verkligt pålitlig samarbetspartner. Jag kan varmt rekommendera och kommer även själv att anlita dem i framtiden.

Tuttu Tyytyväinen

Systemplanerare, Nokia Networks