Valaisimia eri käyttötarkoituksiin

Oikein suunniteltu valaistus ei ole ainoastaan esteettinen, se on myös turvallisuustekijä. Valaisimet on sijoitettava niin että ne seuraavat kulkureittejä ja niin että katkaisimet ovat oikeissa paikoissa. Meiltä saat lainata valaisimia ja kokeilla kotona oikeassa ympäristössä. Näin voit varmistua siitä että valo ja malli toimivat todellisissa olosuhteissa.

Sähköasennuksia kokemuksella

Sähköasentajillamme on kymmenien vuosien kokemus alalta. Siksi voit olla varma siitä että asennus on toimiva ja turvallinen. Meillä on pitkä kokemus uudisrakentamisesta ja saneerauksista. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous hyvissä ajoin ennen kuin aloitat projektisi. Silloin voimme huomioida eri tekijöitä jotka vaikuttavat kokonaisuuteen. Teemme myös pienempiä korjaustöitä, kuten katkaisimien vaihtoja jne.

Erikoislamput ja -putket

Meillä on laaja valikoima lamppuja ja valaisinputkia. Ota malli mukaan niin voit varmistua siitä että saat oikean tuotteen. Meiltä saat myös erikoisparistoja, palovaroittimia ja kodin sähköisiä mittareita. Vaihdamme myös valaisimien ja pienkoneiden kuluneita johtoja, katkaisimia ja pistotulppia.